Over mijzelf

Mijn naam is Bernadetta Maas en ben geboren op 26 juli 1950 in Indonesië. Mijn moeder vertelde mij vroeger dat ik met de helm was geboren. Nadat het vlies eraf was had ik een rood kroontje op mijn voorhoofd en dat is voor “Indische begrippen” een geschenk van God, zo vertelde mijn moeder. Ikzelf heb aan deze uitspraak niet veel aandacht geschonken gedurende mijn verdere leven. Als kind voelde en zag ik “vreemde dingen”, ook dingen die niet in de haak waren. Dat was voor een meisje van 6 à 7 jaar heel onbegrijpelijk en beslist niet leuk. Maar ja, dat hoort er wel bij, zou ik nu zeggen. Ik ben opgegroeid met paranormale zaken die mijn moeder vertelde en ook voorspelde. Ook kaart leggen was aan de orde van de dag bij ons thuis, waarbij mijn moeder toch wel hele heldere voorspellingen naar mij toe heeft gedaan, (ik was toen een tiener van 15 jaar). Dus bij ons thuis was het paranormale de gewoonste zaak van de wereld.

Ikzelf heb alle paranormale beelden en gevoelens genegeerd en wilde er niets mee doen.
Het was voor mij heel gewoon om er niets mee te doen. Tot mijn veertigste jaar heb ik een vrij turbulent leven geleid totdat ik weer langzaamaan beelden begon te zien (weer niet leuk) bij mensen om mij heen. Tijdens het stervensbed van mijn vader zag ik vele entiteiten waaronder ook zijn moeder, die klaar stonden om hem over te laten gaan naar de andere wereld.
Na het overlijden van mijn vader kreeg ik spontaan vele helderziende beelden, vooral bij mensen, het hield niet op. Het ging razendsnel en ik begreep toen dat ik hier toch wel wat mee moest gaan doen. Dit was voor mij aanleiding om mij te gaan verdiepen in het paranormale. Ik heb toen besloten om het verder te gaan ontwikkelen. In de loop van de jaren heb ik mij als medium ontwikkeld en ben een praktijk gestart om mensen via mijn mediamieke gave te helpen. Door verscheidene opleidingen die ik in de loop van de jaren heb gevolgd, ben ik inmiddels een spiritueel/mental coach geworden en doe dit op mijn eigen intuïtieve manier. Daarnaast begeleid ik mensen via mijn mediamieke consulten, waardoor ze meer inzicht in zichzelf krijgen maar ook verder kunnen groeien op het paranormale en spirituele vlak.

Ik hoor vaak  mensen zeggen: ‘ik ben op zoek’. Op zoek naar wat? Op zoek naar jezelf? Wat houdt dit eigenlijk in?
In deze onrustige tijden waar – ‘snelheid, moeten scoren en we moeten zoveel’ – aan de orde van de dag is, merk ik toch dat velen op zoek zijn naar rust, bewustwording en spiritueel ontwaken. Via spirituele bijeenkomsten houden we ons hier mee bezig en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen naar dat stukje ‘herkenning’ van wie je werkelijk mag zijn vanuit ‘jouw innerlijke bron’. Vaak is dat geen makkelijke weg, dit weet ik uit ervaring. De processen waar je doorheen gaat, daar heb je moed voor nodig. Als je eenmaal op het gewenste punt bent gekomen gaat er één deur dicht en twee open. Nieuwe ontwikkelingen ontstaan en nieuwe keuzes worden gemaakt. Het gevoel om dichter bij jezelf te zijn en te herkennen wie je echt bent, dit is jouw missie in het leven. Dit alles maakt je krachtiger, doelgerichter en gelukkig. Uiteindelijk is ons hoogste doel; in liefde gelukkig te zijn met onszelf, toch?
Liefde is ons “Kosmisch erfgoed”!

HARTgroet
Bernadetta

HART (2)